IGSU răspunde provocării militarilor din Afganistan. Cum s-au pozat pompierii

Data actualizării: Data publicării:
pompieri IGSU Tetris challenge
Foto: Facebook/IGSU

Pompierii de la ISU Arad au răspuns provocării Tetris Challenge, lansate de militarii români din Afganistan și au apărut într-o fotografie similară, în care 15 angajați ISU sunt pozați împreună cu întregul echipament de serviciu.

„Suntem obisnuiți cu provocările, chiar și cu cele ieșite din comun. La cererea colegilor din Armata României, am acceptat și de această dată. Dacă ați dorit să știți ce se ascunde în mașinile pompierilor, acum este momentul să aflați: echipamente de protecție și de alpinism, accesorii pentru descarcerare și prim ajutor, scări, tărgi, furtunuri, precum și alte unelte utilizate de salvatori pe timpul intervențiilor”, se arată într-o postare a pompierilor de la ISU Arad, postată pe pagina de Facebook a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU).

„Tetris challenge” este o provocare, devenită virală pe rețelele sociale, în care forțele militare, de poliție, securitate sau de servicii de urgență sunt invitate să participe, pentru a-și prezenta public echipamentul și dotările de serviciu.

Fotografiile trebuie să fie realizate de sus, în stilul în care sunt prezentate piesele componente dintr-un set de jucării.

Editor web: Mihnea Lazăr

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri