Imagini impresionante de la Caracal. Colegii Alexandrei protestează în fața Poliției cerând explicații

Data actualizării: Data publicării:
colegi alexandra macesanu
Foto: Inquam Photos / Bogdan Dănescu

Imagini impresionante din Caracal, acolo unde în fața Poliției s-au adunat, luni seara, mai mulți colegi de-ai Alexandrei Măceșanu, tânăra ucisă de Gheorghe Dincă. Tinerii, îmbrăcați cu tricouri albe cu imaginea Alexandrei, au venit cu diverse mesaje prin care criticau intervenția tardivă a autorităților: „Alo, 112, sunt Alexandra și vreau să trăiesc!” scrie pe o pancartă.

Tinerii, cărora li s-au alăturat și câțiva adulți, au cântat Imnul României în fața sediului Poliției Caracal. Sunt colegii de clasă ai Alexandrei, alți elevi de la liceul în care învăța fata, dar și colegi de la dansuri.

Tinerii spun că încearcă, prin acest protest, să schimbe ceva, pentru colega și prietena lor.

„Îmi pare rău că am crezut în voi. De azi eu nu mai sun la 112”, este mesajul scris pe o coală de hârtie purtată de o colegă a Alexandrei. Un alt mesaj transmis de tineri este: „Trebuie să suni de miercuri seară dacă ai probleme joi, așa e la noi în țară, semnează 112”.

Foto: © Inquam Photos / Bogdan Dănescu

Foto: InquamPhotos/Bogdan Dănescu
Foto: InquamPhotos/Bogdan Dănescu

Cei mai mulți dintre colegii Alexandrei poartă tricouri pe care scrie Alexandra # Erou.

Alexandra Măceșanu (15 ani) a dispărut miercuri, după ce a luat o mașină de ocazie. În același mod a dispărut în aprilie 2019 și Luiza Melencu (18 ani). Suspectul, Gheorghe Dincă, a fost identificat abia vineri, după ce Alexandra a sunat de 3 ori la 112 pentru a-și anunța răpirea. Dincă și-a recunoscut duminică faptele și a spus le-a omorât pe fete și că a ars cele două cadavre. El este cercetat acum pentru omor calificat, viol și trafic de minori.

Editor web: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri