Iulia Navalnaia transmite un mesaj rușilor, după atacul de la Moscova

Data publicării:
Iulia Navalnaia
Foto: Iulia Navalnaia / Sursa foto: Profimedia Images

Iulia Navalnaia, văduva liderului opoziției ruse Aleksei Navalnîi, a transmis un mesaj adresat rușilor, pe o rețea socială, după carnagiul de la sala de concerte Crocus din Moscova, scrie SkyNews.

Navalnaia a transmis condoleanțe familiilor și prietenilor victimelor atacului de la sala de concerte Crocus, din oraşul Krasnogorsk, situat la periferia Moscovei, și a cerut ca responsabilii să fie aduși în fața justiției.

„Ce coșmar în Crocus”, a scris ea pe rețeaua X, fostă Twitter.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Condoleanțe familiilor victimelor... toți cei implicați în această crimă trebuie găsiți și trași la răspundere”.

Iulia Navalnaia este cea care i-a fost parteneră de viață celui mai proeminent adversar al lui Vladimir Putin, care a murit luna trecută în timp ce ispășea o pedeapsă de 19 ani într-o colonie penală rusă.

Aleksei Navalnîi se afla în spatele gratiilor din ianuarie 2021, după ce s-a întors în Rusia din Germania, unde se vindecase după ce a fost otrăvit. Cauza morții sale a fost descrisă de oficiali ca fiind din cauze naturale, dar Navalnaia l-a învinuit pe Putin.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri