Anchetatorii au decis transferul lui Gheorghe Dincă în Arestul Capitalei. Motivul pentru care va rămâne acolo până la proces

Data publicării:
Dinca reconstituire Inquam Photos Bogdan Danescu 5
FOTO: INQUAM PHOTOS - Bogdan Dănescu

Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care a mărturisit că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, va ajunge joi din nou în Arestul Central al Poliției Capitalei, conform unor surse judiciare, de această dată definitiv, până în momentul în care procurorii îl vor trimite în judecată, potrivit Mediafax.

Surse judiciare au declarat că Gheorghe Dincă va fi adus joi în Arestul Central al Capitalei în vederea continuării analizei comportamentale, dar și pentru realizarea unei expertize psihiatrice și a testului cu poligraf.

Totodată, anchetatorii ar urma să continue audierile în cazul său alături de avocații familiilor Luzei și Alexandrei.

În cazul lui Gheorghe Dincă procurorii au dispus pentru prima dată efectuarea unei analize comportamentale la începutul lunii septembrie.

Magistrații Tribunalului Olt au decis, miercuri, să prelungească, la cererea procurorilor, mandatul de arestare preventivă pe numele lui Gheorghe Dincă cu încă 30 de zile, până în 24 octombrie.

Gheorghe Dincă a participat luni și marți la reconstituirea parţială a crimelor din cazul Caracal, au anunțat procurorii DIICOT. „Activitățile întreprinse au vizat indicarea de către inculpatul Dincă Gheorghe a principalelor momente sub aspectul racolării, răpirii, adăpostirii, violării și uciderii celor două victime, precum și modalitatea și mijloacele comiterii infracțiunii de profanare de cadavre, în raport de aceleași două victime”, a precizat DIICOT, într-un comunicat de presă remis Mediafax.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri