Bărbatul care l-a scuipat pe Traian Băsescu a încercat să se sinucidă

Data publicării:
Zglobiu

Bărbatul a încercat să se sinucidă în această dimineață, la ora 9:30, când polițiștii au ajuns la domiciliul său, pentru a-l duce la Spitalul de Psihiatrie pentra noi investigații. În momentul în care a văzut polițiștii, tânărul s-a speriat și a fugit în spatele casei, unde a încercat să se sinucidă. Oamenii legii l-au imobilizat, au sunat la 112 și o ambulanță a sosit la fața locului. După ce i-au acordat primul ajutor, medicii l-au dus la Spitalul Județean Constanța.

Are câteva zgârieturi făcute cu un cuţit de bucătărie. Una la gât. Minore, absolut minore. E un motiv în plus, faţă de cel de sâmbătă, pentru a fi expertizat psihiatric”, a spus Mihnea Avram, directorul medical al Spitalului Județean Constanţa.

La ieşirea din spitalul de urgenţă, bărbatul era agitat şi nervos. Poliţiştii şi jandarmii l-au urcat cu greu în ambulanţa care avea să-l ducă la psihiatrie.

La Spitalul Palazu Mare, Adrian Zglobiu a refuzat internarea.

Pur şi simplu, m-am săturat. Nu vreau să fiu testat la sanatoriu. Nu vreau să intru în tot felul de expertize, tot felul de ciudăţenii”, a spus el.

Motivul pentru care Adrian Zglobiu ar fi încerct să se sinucidă a provocat controverse în Consiliul Naţional al Audiovizualului. Unul dintre membrii CNA solicită o analiză de urgenţă a emisiunii de televiziune în care bărbatul fusese invitat cu o seară înainte.

„Sinteza zilei a depășit orice limită admisibilă unui program de televiziune: a determinat un om să se sinucidă (...) Am înaintat președintelui CNA o autosesizare pentru analiza urgentă a situației, chiar în ședința de mâine”, a scris Narcisa Iorga, membru CNA, pe Facebook.

Mai târziu, Narcisa Iorga a spus că solicitarea sa nu se găsește pe ordinea de zi a ședinței CNA de mâine.

Judecătoria Constanţa urmează să decidă dacă Adrian Zglobiu va fi sau nu internat cu forţa la Spitalul de psihiatrie.

Traian Băsescu a depus plângere penală pentru ultraj împotriva lui Adrian Zglobiu.

Preşedintele Traian Băsescu a fost scuipat de Adrian Zglobiu în Portul Constanţa. Şeful Statului a participat sâmbătă la Regata Mării Negre şi a urcat la bordul Bricului Mircea.

Incidentul a avut loc după ce Traian Băsescu a coborât de pe navă şi se îndrepta către maşină. Bărbatul care l-a scuipat pe preşedinte a fost imobilizat de SPP şi apoi preluat de poliţiştii din Constanţa.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri