Sari la conținut

C. T. Popescu: „Dacă Dan Voiculescu nu va fi graţiat de o putere amică, bine instalată după decembrie, își va petrece acești ani în pușcărie”

„Este, din punct de vedere simbolic, al doilea moment de ruptură tectonică în conștientul și subconștientul colectiv după condamnarea lui Adrian Năstase, el reprezenta sistemul cu S mare atât de dinainte de 89 cât și după, în partea lui nomenclaturistă”, a spus Cristian Tudor Popescu.

„Mai are niște căi de atac, dar probabil că va merge în penitenciar acum și de acolo va urma căile”, a apreciat jurnalistul.

„Dacă nu va fi graţiat de o putere amică, bine instalată după decembrie, își va petrece acești ani în pușcărie, meditând, are aceeași atitudine ca și Giovani Becali: pușcăria e pentru girafe? Nu, e pentru oameni”, a adăugat Cristian Tudor Popescu.

„El a câştigat de fapt. A făcut ce a vrut. A făcut mendrele cum a vrut. A folosit zecile de milioane de care e acuzat că i-a furat, i-a folosit, a făcut ce a vrut cu ei. A trăit cum a vrut. Acum, la 70 de ani, se retrage cum a şi spus ca să mănânce la ore fixe, să doarmă la ore fixe şi să scrie o carte”, a conchis jurnalistul.