Video Fals polițist din Caraș-Severin prins în trafic de un agent adevărat. Își cumpărase insigna și legitimația de pe internet

Data publicării:
fals politisti caras severin
Falsul polițist își cumpărase insigna și legitimația de pe internet. Sursa foto: captură video IPJ Caraș-Severin

Un bărbat din Caraș-Severin este cercetat penal pentru că s-ar fi pretins polițist, cu o insignă și o legitimație cumpărate de pe internet. Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, a fost prins în trafic, după ce tot el șicanase un alt șofer. Ghinionul tânărului a fost că la volanul mașinii blocate pe șosea se afla un polițist adevărat, scrie infocs.ro.

Incidentul a avut loc sâmbătă, în jurul prâzului, pe drumul care leagă Reșița de comuna Berzovia. Un agent din cadrul Poliției Municipiului Reșița, aflat în timpul liber, era cu familia în mașina personală, când un alt șofer a încercat să-i blocheze drumul.

"La un moment dat, după mai multe manevre de frânare și accelerare bruște, mașina din spate l-a depășit și s-a oprit pe mijlocul benzii, blocându-i calea, iar din interior au coborât doi bărbați, unul dintre ei prezentându-se ca fiind polițist în alt județ, iar pentru a dovedi acest lucru i-a arătat colegului nostru o legitimație și o insignă, care nu aveau însemnele Poliției Române", transmit reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Polițistul adevărat și-a dat seama că are în față un impostor și și-a alertat colegii.

"Din verificările efectuate ulterior de polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Bocșa s-a stabilit că bărbatul care s-a prezentat în mod fals ca fiind poliţist era un bărbat de 35 de ani din comuna Doclin, iar portofelul cu legitimația și insigna prezentate ar fi fost achiziționate de pe internet", spun polițiștii.

Pentru fapta lui, bărbatul de 35 de ani s-a ales cu o amendă pentru comportament agresiv în trafic şi a rămas fără permisul de conducere pentru 30 de zile. Mai mult, pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru uzurparea de calități oficiale.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri