Fraţii Becali au recunoscut mita pentru judecătoarea care i-a achitat în dosarul Transferurilor

Data publicării:
fratii becali

Fraţii Becali au fost audiaţi vreme de mai multe ore în cursul zilei de astăzi în faţa procurorilor. A fost şi momentul în care aceştia au recunoscut faptele. Cei doi au confirmat filmul trasat de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie încă de acum câteva zile.

Au confirmat faptul că, în decursul timpului, mita a fost dată prin intermediul unei alte persoane, un intermediar, care ar fi dat sume cuprinse între 10.000 şi 45.000 de euro. Au confirmat şi că judecătoarea ar fi primit nu mai puţin de 107.000 de euro pentru a da o decizie favorabilă.

Procurorii le-au prezentat celor doi fraţi şi interceptările existente în acest dosar, discuţiile între persoana denunţătoare şi judecătoare, în care judecătoarea transmitea mesajul ca nimeni să nu vorbească despre faptele de corupţie dacă nu vor să ajungă cu toţii la închisoare.

Judecătoarea a fost arestată vineri seară pentru 30 de zile. Ea a fost reţinută pentru 24 de ore înainte de către procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, nu înainte de a i se face mai multe percheziţii la domiciliu şi la biroul din Tribunalul Bucureşti.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri