Video Interceptări: Frații Tate voiau să plece în Dubai. Strategia bazată pe minciuni și șantaj pentru a scăpa de arestul preventiv

Data actualizării: Data publicării:
andrew și tristan tate
Judecătorii de la Curtea de Apel București au decis ca frații Tate să rămână în arest preventiv. Foto: Profimedia Images

Frații Tate plănuiau să plece în Dubai dacă scăpau din arest, spun judecătorii Curții de Apel în motivarea pentru prelungirea arestării preventive. În plus, în același document, apare și strategia pusă la punct de Andrew și Tristan Tate. Cei doi au convins mai multe fete să vină în vizită la arest și să se prefacă supărate de suferința prin care trec. Sceneta nu i-a convins și pe judecători. Milionarii rămân după gratii pentru încă 30 de zile.

Judecătorii care au decis să îi țină în arest spun că din interceptările pe care le-au făcut, cei doi frați plănuiau să părăsească România imediat ce ieșeau pe ușa Arestului Central.

Andrew Tate: Vezi dacă au nevoie de orice informație, dar de asemenea, să faci să fie clar că dacă câștigăm miercuri, voi merge direct în Dubai și nu voi putea ajunge vineri, și dacă le datorez ceva bani, voi plăti cu un depozit sau ceva de genul.

(Sursa: interceptări din dosar)

Din motivare reiese că Andrew și Tristan Tate au pus la punct o strategie ca să iasă basma curată. În primul rând, mai multe fete aveau misiunea să joace un rol din care să reiasă că nu au fost victime și că cei doi frați sunt nedreptățiți.

Hai să ne prefacem că suferim, să le spunem organelor judiciare că îi iubim pe băieți și că am fost induse în eroare și că nu ne place această situație. Dacă purtăm ochelari de soare poate că o să reușim să smulgem și vreo două lacrimi, urmând să se felicite una pe alta cât de bune actrițe sunt, And the Oscar goes to.... (n.r. Și Oscarul merge la...), spun judecătorii în motivare, citând interceptări din dosar.

Andrew și Tristan Tate, se mai arată în motivare, cred că pot rezolva totul cu bani.

În una dintre interceptări, Andrew Tate îi spune unui apropiat să ia legătura cu familia unei victime. Încearcă în acest fel să o intimideze, amenințând-o că o va da în judecată pentru mărturie mincinoasă. Altă dată mărturiseste într-un mesaj că vrea să dea o altă victimă în judecată pentru 200 de milioane de dolari tot cu scopul ca aceasta să își retragă plângerea.

Andrew Tate: Dacă le trimite o scrisoare care spune că sunt date în judecată pentru 25 de milioane pentru acuzații false, s-ar putea să-și retragă declarația.

Andrew Tate: Poți să vorbești cu ea la telefon și să îi spui Sunt avocat. Veți fi dați în judecată pentru 25 de milioane de dolari, voi și familia voastră."

Luke: Da, da.

Andrew Tate: Nu le încolți! Vreau asta până mâine, dă-le în judecată.

(Sursa: interceptări din dosar)

În document apar și informații despre amenințările pe care le-au primit victimele care au depus plângere sau mărturie împotriva fraților Tate.

Voce băiat: Dumnezeu te va pedepsi pentru faptul că i-ai acuzat pe nedrept pe frații Tate... Toată suferința pe care au trebuit să o îndure doar pentru palma ta și banii se vor întoarce să te muște, amintește-ți asta. Karma se va întoarce împotriva ta pentru că ai încercat să distrugi doi bărbați nevinovați. Când ei vor fi liberi (ceea ce se va întâmpla), noi vom ști adevărul și tu vei primi ceea ce meriți.

(Sursa: interceptări din dosar)

Frații Tate au fost reținuți pe data de 29 decembrie după percheziții de ore întregi la vila lor din Voluntari. Aceștia sunt cercetați pentru constituirea unui grup infracțional și trafic de persoane.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri