Liviu Dragnea, întrebat ce dovezi are că s-au făcut presiuni asupra judecătorilor: „Uite, am visat eu”

Data publicării:
dragnea-iccj-termen-inquamphotos-octav-ganea (5)
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Liderul PSD, Liviu Dragnea, susţine că s-au făcut „presiuni inimaginabile” asupra completului de judecată care analizează dosarul privind angajările fictive de la Protecţia Copilului Teleorman, de către „tot sistemul, la comanda lui Iohannis”. Întrebat însă dacă are și dovezi în sprijinul acuzațiilor sale, președintele PSD a răspuns că „a visat”.

Dragnea a acuzat, miercuri seară, la România Tv, „presiuni inimaginabile” care ar fi făcute asupra completului de judecată care trebuie să se pronunţe în dosarul său. Întrebat cine face aceste presiuni, şeful PSD a răspuns: „tot sistemul”.
 
„Tot sistemul, la comanda lui Iohannis, cum a făcut şi la fond. Eu ştiu ce vorbesc: tot sistemul - SRI-ul, Pahonţu, oameni din DNA”, a spus Dragnea.
 
Întrebat dacă are dovezi în susţinerea afirmaţiilor sale, preşedintele Camerei Deputaţilor a răspuns: „Uite, am visat eu”. 
 
El a spus că nu există nicio probă în dosarul său şi că este nevinovat.

ICCJ a amânat pentru 27 mai pronunţarea în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman, în care Liviu Dragnea este acuzat de instigare la abuz în servicium fiind condamnat în primă instanţă la 3 ani şi şase luni de închisoare. DNA a cerut, însă o pedeapsă mai mare, orientată spre medie.

Instanţa va pronunţa decizia a doua zi după alegerile europarlamentare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri