Video Momentul în care un șofer din Bihor lovește intenționat cu mașina un vecin și pe fiul acestuia de 2 ani. Bărbatul, reținut de polițiști

Data actualizării: Data publicării:
tentativa de omor bihor (1)
Sursa foto: captură video cameră de supraveghere / eBihoreanul.ro

Un bărbat din Bihor a fost reținut de polițiști pentru tentativă de omor, după ce și-ar fi lovit intenționat cu mașina un vecin. Conflictul între cei doi ar fi mai vechi, scrie eBihoreanul. Victima era împreună cu fiul său de doi ani, când au fost izbiți în plin de autoturism. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

Incidentul a avut loc luni după-amiază, în satul Surduc, județul Bihor. Victima se plimba cu fiul său de doi ani în spate pe marginea drumului, când un vecin i-a lovit intenționat cu mașina.

Atenție! Urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

Sursa video: eBihoreanul.ro

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zonă se vede cum șoferul, un bărbat de 54 de ani, așteaptă să treacă cireada de vaci, după care accelerează și se îndreaptă cu viteză spre victima sa. În urma impactului, bărbatul de 34 de ani și copilul acestuia de 2 ani sunt aruncați în sanțul de la marginea drumului. Un minut mai târziu, agresorul se întoarce cu mașina și încearcă să îl lovească din nou pe bărbat:

"S-a îndreptat cu viteză spre persoana vătămată, care se afla pe acostamentul străzii Principale, cu intenţia de a-l ucide, ocazie cu care persoana vătămată a sărit din faţa autoturismului, evitând impactul", scrie în informarea procurorilor.

În urma apelului la 112, bărbatul de 54 de ani a fost găsit în scurt timp de poliţişti. Se ascunsese în grădina casei, de unde a fost ridicat şi dus la Oradea, pentru audieri. Polițiștii au descoperit și faptul că acesta se urcase băut la volan. Avea o alcoolemie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În paralel, victimele sale au fost duse la spital. 

"Copilaşul avea escoriaţii, iar tatăl o fractură de piramidă nazală. Au primit îngrijiri medicale şi au plecat acasă", a declarat dr. Hadrian Borcea, coordonatorul Unității de Primire Urgențe Oradea, pentru sursa citată.

Între agresor și victimă ar exista un scandal mai vechi, scrie sursa citată. Bărbatul de 54 de ani ar fi tâlhărit-o pe mama vecinului său, în urmă cu mai mulți ani. Drept răzbunare, fiul femeii l-ar fi lovit, iar de atunci acesta i-ar purta pică, spun localnicii. 

Bărbatul de 54 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, iar procurorii cer arestarea lui preventivă pentru tentativă de omor.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri