Percheziții în Constanța, într-un dosar cu prejudiciu de circa 1,5 milioane de euro

Data publicării:
politisti perchezitii captura noua

Comunicatul Poliției Române: 

„În această dimineaţă, poliţiştii din Constanța efectuează 28 percheziţii, la locuinţele şi societăţile comerciale ale unor persoane bănuite de evaziune fiscală.

Poliţişti ai Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanţa efectuează 28 percheziţii domiciliare şi la societăţile comerciale ale unor persoane bănuite de evaziune fiscală.

Sunt vizate 17 persoane bănuite de comiterea infracţiunii de evaziune fiscală în domeniu prestărilor de servicii şi construcţiilor. Din primele cercetări a reieșit fraptul că cei în cauză ar fi cauzat un prejudiciu statului român de aproximativ 1.500.000 de euro.

Persoanele bănuite vor fi conduse la audieri, la sediul I.P.J. Constanţa, urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

La activitățile desfășurate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunal Constanţa participă și poliţişti din cadrul Serviciului Regional de Poliție Transporturi Constanţa, Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime și Inspctoratelor de Poliție ale Județelor Giurgiu și  Vâlcea, precum și luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din Constanța.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Departamentului de Informații și Protecție Internă”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri