Video Poliţia Capitalei: Nouă persoane reţinute în urma conflictului din cartierul Rahova

Data actualizării: Data publicării:
bataie-rahova-paste-2020

Nouă persoane au fost reţinute după ce mai multe persoane s-au luat la bătaie, duminică seara în sectorul 5, acestea urmând a fi prezentate magistraţilor cu propunere legală, a informat luni Poliţia Capitalei.

Cele nouă persoane reţinute sunt bănuite de săvârşirea infracţiunilor de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, relatează Agerpres.

Mai multe echipaje de poliţişti, jandarmi şi luptători de la Serviciul Acţiuni Speciale (SAS) au intervenit duminică seara pentru aplanarea unui conflict între mai multe persoane desfăşurat în Sectorul 5, fiind folosit şi armamentul din dotare, fără a fi înregistrate însă persoane rănite, a anunţat Poliţia Capitalei.

Poliţiştii au condus la audieri 37 de persoane. Potrivit sursei citate, conflictul a fost unul spontan, fiind declanşat pe fondul consumului de alcool.

Înainte de intervenția forțelor de ordine, potrivit unor imagini live de pe Facebook, mai multe persoane spuneau că „răstoarnă” jandarmii și polițiștii, dacă îndrăznesc să intervină.

„Să-nnebunesc dacă nu vine Jandarmeria, îi răsturnăm. M-am jurat pe copiii mei. Eu cu frații mei, și cu nepoții mei! Cum vine prima mașină, cum îi răsturnăm. Așteptăm Poliția! Revoluție! Revoluție!”, a spus unul dintre ei.

Același bărbat a transmis pe pagina de Facebook un mesaj în care spune că regretă ce a făcut.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri