Sari la conținut

Primarul din Voluntari, Florentin Pandele, cercetat pentru loviri şi alte violențe

Primarul din Voluntari, Florentin Pandele, este cercetat pentru loviri şi alte violente de către de poliţiştii din Ilfov, care s-au autosesizat în unor imagini difuzate în presă în care edilul este surprins când ar agresa un bărbat, relatează News.ro.

image-2016-11-29-21441069-41-captura-inregistrare

Victima primarului din Voluntari, Bogdan Dinulescu, a declarat telefonic la un post de televiziune că Florentin Pandele l-a agresat fizic și verbal pentru că a fost la Arcul de Triumf ca să protesteze față de Gabriela Firea și să o întrebe „când se va circula normal în Bucureşti”.

În imaginile prezentate, o persoană este agresată pe proprietatea sa de către o altă persoană, care pare a fi primarul Voluntariului, Florentin Pandele.

Bogdan Dinulescu susține că la incident au asistat și martori care pot confirma că Pandele l-a agresat și că l-a amenințat cu moartea.

Potrivit News.ro, poliţiştii Serviciul de Ordine Publică din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ilfov s-au autosesizat şi au deschis un dosar penal, pe care l-au trimis deja Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, pentru a fi înregistrat.

Bogdan Dinulescu, bărbatul care ar fi fost lovit de Florentin Pandele, a fost chemat la audieri, la sediul IPJ Ilfov, unde va putea să formuleze o plângere. Anchetatorii au precizat că, în cazul în care Dinulescu va face reclamaţie, va fi chemat pentru declaraţii şi primarul Florentin Pandele.