Cei trei bărbați suspectați că l-au ucis pe Adrian Kreiner au fost identificați. Procurorii au indicii că după atac au plecat din țară

Data actualizării: Data publicării:
Adrian Kreiner
Adrian Kreiner, afaceristul bătut crunt de hoți în propria casă, a murit la spital. Foto: Facebook

Criminalii omului de afaceri din Sibiu Adrian Kreiner au fost identificați, după ce polițiștii au urmărit noi piste și ar fi dat de un bărbat care l-a găzduit pe unul dintre ei. Este vorba despre trei bărbați din județul Dolj. Procurorii au indicii că aceștia au plecat din țară la scurt timp după jaf. După ce au luat în calcul varianta unui asasinat la comandă, acum principala pistă ar fi jaful. La Sibiu continuă audierile în acest caz.

ACTUALIARE 9.45 Cei trei bărbați sunt din Dolj, iar anchetatorii fac joi percheziții la locuințele lor.

Procurorii au aflat informații despre ei de la bărbatul pe care îl audiază în acest caz încă de miercuri noapte.

Știrea inițială

Bărbatul din 44 de ani din Timiș a fost adus la Poliția Sibiu, încă de miercuri seară și de atunci este audiat.

După o prima rundă de audieri a revenit acasă alături de criminaliști. Anchetatorii au făcut percheziții în mai multe locuințe din județ, pe unde cred că ar fi trecut cel puțin unul dintre suspecții din crima de la Sibiu.

Bărbatul, care este acuzat de complicitate, este bănuit că l-ar fi găzduit pe unul dintre presupușii asasini ai afaceristului din Sibiu. De asemenea, el ar fi urmat să îi ajute cu transportul și urma să vândă ceasurile furate din casa milionarului din Sibiu. 

Deși inițial s-a vehiculat ideea unei răzbunări și a unui asasinat la comandă, se pare că mobilul crimei a fost jaful. Membrii grupării ar fi acționat la fel și în străinătate, unde monitorizau oameni de afaceri, îi jefuiau și apoi dispăreau. 

Procurorul de caz anunța în urmă cu câteva zile că există bănuiala că cei trei autori sunt cetăţeni români.  

În urmă cu aproape două săptămâni, Adrian Kreiner a fost bătut și jefuit în propria casă. Trei indivizi i-au furat ceasuri în valoare de 200.000 de euro. În casă mai erau iubita și fiica omului de afaceri. Fiica a fost bruscată și ameninţată cu pistolul pentru a le spune unde sunt banii.

Afaceristul a murit la spital din cauza rănilor suferite.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri