Percheziții la locuința bărbatului cercetat în cazul asasinării lui Adrian Kreiner. Acesta i-ar fi găzduit pe autorii omorului

Data actualizării: Data publicării:
adrian kreiner sta pe un fotoliu
Adrian Kreiner, afaceristul bătut crunt de hoți în propria casă, a murit la spital din cauza rănilor. Foto: Facebook

Poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale Sibiu au descins, miercuri seară, la locuinţa din comuna Dumbrăviţa, de lângă Timişoara, a bărbatului care a fost ridicat în cursul zilei, acesta fiind cercetat în dosarul privind moartea omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, bărbatul despre care sunt informaţii că i-ar fi găzduit pe ucigaşii omului de afaceri din Sibiu Adrian Kreiner, în comuna Dumbrăviţa de lângă Timişoara, a fost audiat la Sibiu şi mai apoi adus înapoi acasă, unde au loc percheziţii miercuri seară.

Poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale Sibiu cercetează locuinţa bărbatului aflată într-un bloc din Dumbrăviţa.

Un bărbat a fost ridicat, miercuri, din comuna Dumbrăviţa, judeţul Timiş, şi dus la audieri la Sibiu, în dosarul în care este cercetată moartea omului de afaceri Adrian Kreiner, potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, relatează News.ro.

Procurorii din Sibiu au deschis o anchetă după ce trei bărbaţi mascaţi au intrat într-o locuinţă şi l-au agresat pe proprietar, legându-l de mâini şi de picioare, pentru a fura mai multe bunuri. Fiica proprietarului, în vârstă de 23 de ani, a fost şi ea bruscată şi ameninţată cu pistolul pentru a le spune unde sunt banii. Bărbatul, un om de afaceri din Sibiu, a fost internat în stare gravă, dar a murit apoi la spital din cauza rănilor suferite.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri