Soția lui Gheorghe Dincă și doi dintre copiii acestuia au fost audiați de DIICOT

Data publicării:
gheorghe dinca locuinta politie
Foto: Inquam Photos/ Bogdan Dănescu

Polițiștii fac noi cercetări în zona locuinței bărbatului de 66 de ani din Caracal, Gheorghe Dincă, suspectat că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu. Anchetatorii scotocesc zona pentru a găsi noi indicii. Ei caută printre resturile de fier vechi și în tufișuri orice indicii care pot fi utile în anchetă.

De asemenea, soția suspectului și doi copii ai acestuia au fost audiați la DIICOT, potrivit Mediafax.

Vecinii au declarat că familia l-ar fi părăsit în urmă cu mai mulți ani.

- Avea copii?
- Da, are fată, băieți. Nevasta-sa a luat fata și au plecat. Și băieții amândoi sunt plecați, nu vor să știe de el, a declarat o vecină pentru Digi24.

Principalul suspect în cazul de la Caracal a fost adus sâmbătă după-amiaza înapoi la casa unde erau rămășițele umane, după ce instanța a decis arestarea sa pentru 30 de zile. Gheorghe Dincă a fost adus cu duba Poliției, iar în momentul în care a fost coborât din mașină a fost huiduit de cei strânși la fața locului.

Gheorghe Dincă a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzațiile de viol și trafic de minori. Tribunalul Dolj este instanța care a decis arestarea preventivă a lui Gheorghe Dincă, după ce suspectul a fost reținut pentru 24 de ore în această dimineață.

Gheorghe Dincă este tată a patru copii. În casa lui a fost găsit un bidon cu resturi umane și bijuterii, în special inele, care i-ar fi aparținut Alexandrei.

Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgență 112, anunțând că este sechestrată. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicații Speciale nu a reușit o locație exactă, ci o arie de căutare, polițiștii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.

Editor web: Luana Păvălucă

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri