VIDEO. Suspectul Gheorghe Dincă a fost readus de polițiști la locuința sa din Caracal

Data actualizării: Data publicării:
gheorghe dinca caracal duba politiei
Suspectul Gheorghe Dincă adus cu duba Poliției la locuința sa din Caracal pentru noi percheziții. Foto: Inquam Photos / Bogdan Dănescu

Anchetatorii din cazul dispariției Alexandrei Măceșanu s-au întors, sâmbătă, la locul faptelor, adică la locuința din Caracal a lui Gheorghe Dincă, pentru noi percheziții. Așa cum spun procedurile, suspectul, arestat preventiv, este și el prezent, fiind adus cu o dubă a Poliției. În momentul în care a fost coborât din mașină, a fost huiduit de oamenii strânși la fața locului. Iată imaginile:

Gheorghe Dincă a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzațiile de viol și trafic de minori. El susține că este nevinovat și, potrivit Mediafax, a contestat măsura arestului preventiv. Curtea de Apel Craiova urmează să stabilească data la care contestația va fi judecată.

Foto: Inquam Photos/ Bogdan Dănescu
Foto: Inquam Photos/ Bogdan Dănescu

FOTO: © Inquam Photos / Bogdan Dănescu

Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgență 112, anunțând că este sechestrată. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicații Speciale nu a reușit o locație exactă, ci o arie de căutare, polițiștii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.

Editor web: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri