Tudorel Toader anunţă ziua şi ora prezentării raportului privind activitatea DNA

Data actualizării: Data publicării:
COMBO_INQUAM_TOADER_KOVESI_INSPECTIA_INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Ministrul Justiţiei a anunţat că în cursul serii de joi va prezenta raportul referitor la activitatea Direcţiei Naţionale Anticorupţie, pe fondul scandalului declanşat de înregistările lansate în spaţiul public de fostul deputat Vlad Cosma.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Raport privind activitatea managerială la DNA, joi, 22 februarie 2018, orele 18.00 la Ministerul Justiţiei - Sala de Consiliu", este anunţul scurt, făcut astăzi pe Facebook de către ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

Oficialul a dat ziua de joi ca posibilă încă de săptămâna trecută.

"Potrivit legii, voi prezenta în camerele reunite ale Parlamentului raportul privind activitatea desfășurată la nivelul Ministerului Public, la nivelul DIICOT și la nivelul DNA. Prezentarea respectivului raport constituie o obligație a ministrului Justiției, e prevăzută în articolul 79 din legea privind organizarea judiciară. Distinct de raportul pe care îl voi prezenta în Parlamament, săptămâna următoare, joi, la o oră pe care o voi comunica în timp util, voi face o informare de presă, în care voi prezenta conținutul și concluzțiile raportului cu referire la activitatea DNA", spunea ministrul Justiţiei, săptămâna trecută, după ce şi-a întrerupt vizita de lucru în Japonia. Detalii AICI.

Referitor la acea declaraţie, premierul Viorica Dăncilă a afirmat astăzi: „Nu putea să vină din Japonia fără să analizeze, fără să vadă ce s-a întâmplat, ce este real din acest raport, care este situaţia reală, cred că nu era un raport care să fie clar, pe realitate şi consistent. A trebuit o săptămână să preia toate informaţiile legat de ceea ce a apărut în spaţiul public”. Detalii AICI.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri