TVR: DNA face o acțiune de verificare ce vizează contracte comerciale din ultimii 10 ani

Data publicării:
tvr 1

Direcția Națională Anticorupție desfășoară în TVR o acțiune de verificare, ce vizează contracte comerciale din ultimii 10 ani, arată un comunicat al televiziunii publice, citat de Agerpres.


În virtutea transparenței pe care actuala conducere a TVR dorește să o promoveze în privința activității televiziunii publice, informăm atât publicul telespectator, cât și pe reprezentanții mass-media că Direcția Națională Anticorupție desfășoară zilele acestea în TVR o acțiune de verificare. Această acțiune vizează contracte comerciale din ultimii 10 ani. Conducerea TVR asigură tot suportul necesar pentru derularea verificărilor în bune condiții”, informează televiziunea publică.

DNA a cerut Parlamentului copii după toate rapoartele care vizau activitatea TVR.

S-a solicitat de către parchet posibilitatea de a intra în posesia unor copii ale rapoartelor întocmite de comisiile de anchetă privind activitatea SRTV în perioada 2005-2015, împreună cu documentele care au stat la baza acestor rapoarte. Dacă documentul nu are caracter clasificat îl înaintăm în această săptămână”, a spus vicepreședintele Senatului, Ioan Chelaru.

Procurorii au ridicat documente și de la sediul televiziunii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri