Kevin Spacey a fost achitat pentru toate acuzațiile de agresiune sexuală și viol. Actorul a început să plângă la citirea verdictului

Data actualizării: Data publicării:
Kevin Spacey
Kevin Spacey a fost achitat pentru nouă acuzații de agresiune sexuală și viol. Foto: Profimedia Images

Actorul american Kevin Spacey a fost găsit nevinovat pentru toate capetele de acuzare pentru care era judecat în Marea Britanie, relatează BBC și Sky News. Spacey a fost văzut plângând după anunțarea verdictului.

ACTUALIZARE 17:40 Kevin Spacey spune că s-a simțit „smerit” după anunțul verdictului în cazul său. Actorul și-a mai exprimat „mulțumirea enormă” pentru juriu pentru studierea cazului și dovezilor.

--

Kevin Spacey era pus sub acuzare pentru șapte infracțiuni diferite de agresiune sexuală, și alte două de viol (n. r. - relații sexuale cu o persoană fără acordul acesteia și cauzarea unei persoane să întrețină activități sexuale penetrative). Actorul american a fost achitat pentru toate cele 9 acuzații.

Conform informațiilor BBC, Spacey a început să plângă când a fost citit verdictul. Verdictul prin care a fost achitat a fost citit chiar în ziua în care Spacey împlinește 64 de ani.

Acuzarea a susținut că Spacey s-a comportat precum un „bully” sexual și că a acționat agresiv în relațiile cu mai mulți bărbați.

Unul dintre acuzatori a spus că actorul l-a apucat de penis „ca o cobră care-și prinde prada cu forță”.

În adresările sale în fața juriului, Spacey a vorbit despre cum lumea lui „a explodat” după apariția primelor acuzații de agresiune sexuală la adresa sa, în SUA, în 2017.

„Lumea s-a grăbit să judece și până să se pună prima întrebare sau să se dea un răspuns, îmi pierdusem locul de muncă, reputația, am pierdut totul într-o chestiune de câteva zile”, le-a spus el juraților.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri