Klaus Iohannis și Vera Jourova au discutat despre aderarea la Schengen și reformele din justiție

Data publicării:
iohannis și vera
Foto: Vera Jourova (dr) și Klaus Iohannis (st) / sursa foto: facebook

Klaus Iohannis s-a întâlnit, luni, cu vicepreşedintele Comisiei Europene pentru valori şi transparenţă, Vera Jourova, cu care a discutat despre statul de drept şi reformele din justiţie, aderarea României la Schengen, sprijinul pentru Ucraina şi situaţia din Orientul Mijlociu. Administrația Prezidențială a postat un mesaj pe o rețea de socializare, prin care președintele României îi mulțumește acesteia pentru sprijinul „constant pentru România”.

"Am avut astăzi, la Bucureşti, o discuţie excelentă cu vicepreşedinta Comisiei Europene, Vera Jourova, despre statul de drept şi reformele din justiţie, aderarea României la Schengen, sprijinul pentru Ucraina, situaţia din Orientul Mijlociu. I-am mulţumit vicepreşedintei Jourova pentru sprijinul său nepreţuit şi constant pentru România", transmite şeful statului într-un mesaj postat pe Facebook de Administraţia Prezidenţială.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Vicepreședintele Comisiei Europene, Vera Jourova, comisar european pentru Valori și Transparență, a sosit luni la București pentru a se întâlni cu Președintele Klaus Iohannis, premierul Marcel Ciolacu, cu ministrul Justiției și cu cel al Digitalizării, cu care a discutat subiecte legate de implementarea reformelor din PNRR, dar și despre statul de drept și alegerile de anul viitor.

Vera Jourova a acordat un interviu în exclusivitate pentru Digi24.ro.

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri