Mama şi cele două fiice date dispărute într-o pădure au fost găsite în casa unui bărbat pe care femeia îl cunoscuse online

Data publicării:
DISPARUTE
Femeia de 35 de ani şi fiicele sale, de 5 şi 11 ani, date dispărute vineri seară au fost găsite. Foto: IPJ Buzău

Femeia de 35 de ani şi fiicele sale, de 5 şi 11 ani, date dispărute vineri seară au fost găsite de către poliţişti în judeţul Brăila, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău. Acestea se aflau acasă la un bărbat pe care femeia îl cunoscuse pe internet.

Potrivit unor surse, poliţiştii au dat de urma femeii la domiciliul unui bărbat, cu care se cunoscuse de curând prin intermediul unei platforme de socializare şi ar fi plecat de la domiciliul mamei sale din comuna Merei, judeţul Buzău, ca urmare a unor neînţelegeri.

"Femeia de 35 de ani şi cele două minore în vârstă de 11 şi, respectiv, 5 ani, dispărute în ziua de 28 aprilie a.c, au fost găsite în judeţul Brăila. Din primele verificări a reieşit că cele trei nu ar fi fost victimele vreunei infracţiuni", a transmis IPJ Buzău, potrivit Agerpres.

Poliţiştii au demarat sâmbătă dimineaţă ample verificări, inclusiv cu ajutorul unor câini de urmă, în zona unei păduri unde, potrivit unor informaţii, cele trei persoane ar fi fost văzute.

"La data de 28 aprilie, în jurul orei 19,20, poliţiştii din cadrul Secţiei de poliţie rurală Merei au fost sesizaţi cu privire la faptul că Feraru Violeta, în vârstă de 35 de ani, ar fi plecat împreună cu cele două fiice ale sale, Feraru Izabela, de 11 ani şi Feraru Maria, de 5 ani, în extravilanul pădurii din localitatea Vârf, sat Năeni", a informat anterior IPJ Buzău.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri