Marian Godină s-a căsătorit. Mesajul postat pe Facebook de cel mai celebru polițist român

Data publicării:
marian godina

Marian Godină s-a căsătorit cu iubita lui, Lorena, după o relație de câțiva ani. Polițistul și-a cerut iubita în căsătorie la sfârșitul anului 2016, iar anul trecut, el a postat pe pagina sa de Facebook o invitație la nunță, confirmând că în curând va avea loc oficializarea relației.

Invitația, care arăta ca un proces verbal, a avut și o grafică originală, înfățisând o pereche de cătușe cu inimioare și un diamant. Marți, Marian Godină a postat o imagine cu iubita lui, în drum spre starea civilă. „O să-i taie buletinul”, a scris Godină pe rețeaua de socializare. Imediat, au început să curgă zeci de comentarii cu mesaje de felicitări de la fanii polițistului. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Nașii celor doi sunt Traian Berbeceanu (fost șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba-Iulia) și soția acestuia, Gabriela.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri