Maşină lovită de tren în Satu Mare. Şoferiţa a murit în urma impactului

Data actualizării: Data publicării:
accident de tren SM (3)
foto: ISU Satu Mare

O femeie de 43 de ani din localitatea Cig a murit după ce maşina în care se afla a fost lovită de tren. S-a întâmplat în această dimineață în Tăşnad, județul Satu Mare.

foto: ISU Satu Mare
foto: ISU Satu Mare

O mașină care nu a oprit la o trecere de cale ferată a fost spulberată de un tren care circula între Carei și Jibou. Femeia de 48 de ani care se afla la volan a fost aruncată afară din mașină, iar echipajele de intervenție au găsit-o în stare de inconștiență. Avea mai multe răni grave, motiv pentru care a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din Satu Mare, însă a murit în drum spre spital.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Satu-Mare, Marius Siladi, a declarat pentru News.ro că victima a fost găsită în viaţă şi predată unui echipaj medical.

”Ajunse la locul accidentului, forţele de intervenţie au găsit lângă  autoturismul lovit de tren o femeie în stare de inconştienţă, cu multiple traumatisme la nivelul corpului. Victima a fost preluată de echipajele medicale pentru a fi transportată la Unitatea de Primire Urgenţe Satu Mare”, a declarat sursa citată.

Ulterior, pe drumul spre spital, pacienta a intrat în stop cardio-respirator, iar manevrele de resuscitare aplicate au fost fără rezultat, fiind declarat decesul.

Trei echipaje ale pompierilor militari - un echipaj cu o autospecială de descarcerare, împreună cu un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Punctului de lucru Tăşnad şi un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare - au fost trimise la locul accidentului. 

Poliţiştii care au efectuat cercetări la locul accidentului spun că şoferiţa nu a acordat prioritate trenului la trecerea peste calea ferată.

În trenul cu două vagoane se aflau aproximativ 10 persoane care nu au avut nevoie de asistenţă medicală.

Reporter: Izabela Jurasko

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri