Video Mașină spulberată de tren, în Vaslui. Șoferița și copilul ei de 7 ani se aflau în vehicul în momentul impactului

Data publicării:
vaslui tren
Accident grav pe calea ferată. Foto: Captură video Digi 24

Accident grav pe calea ferată. O mașină a fost lovită de un tren, la Roșiești, în județul Vaslui. În vehicul se aflau o femeie de 38 de ani și un copil de 7 ani, care au fost grav răniți. La locul accidentului s-au deplasat mai multe echipaje de salvare și descarcerare. Ca întotdeauna în cazul accidentelor pe calea ferată, șoferul autoturismului a forțat trecerea, deși se apropia trenul.

Sunt două victime, o femeie în vârstă de 38 ani și un copil în vârstă de 7 ani. Ambele victime au suferit politraumatisme, dar se află în stare de conștiență și sunt cooperanți. Victimele au primit primul ajutor în ambulanța SMURD tip C1, iar în acest moment sunt transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare), o ambulanță SMURD tip C1 (TIM), o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, pentru asigurarea măsurilor PSI, evaluarea victimelor și acordarea primului ajutor, în urma producerii unui accident rutier pe calea ferată, în raza localității Roșiești, comuna Roșiești. La intervenție s-a deplasat și o ambulanță aparținând SAJ Vaslui.

Din primele informații, în accident sunt implicate un autoturism și o garnitură de tren. 

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri