Mobilizare uriașă pentru copilul de 12 ani din Crevedia care a rămas și fără pian, și fără casă, după imaginile difuzate de Digi24

Data publicării:
pian
Mobilizare uriașă pe rețelele sociale pentru copilul de 12 ani din Crevedia care și-a pierdut pianul în urma exploziilor din week-endul trecut. Foto: Digi24

Mobilizare uriașă pe rețelele sociale pentru copilul de 12 ani din Crevedia care și-a pierdut pianul în urma exploziilor din week-endul trecut. Părinții au povestit pentru Digi 24 că cel mic suferă pentru că nu mai are casă, dar și pentru că nu a mai găsit nici măcar o bucățică din instrumentul care îl făcea fericit. Oamenii au văzut imaginile și au anunțat că vor să îi cumpere celui mic un pian nou.

Copilul s-a întors în casa unde a ars totul.

-Nu s-a salvat nimic mami, nu mai avem, nimic, nimic. Animalele, căprițele lui Marian, amărâtele, toatele uite le acolo, porci, căprițe, oi...

-Uite o găină!

-Am văzut... Asta e tot ce-a rămas din tot, asta e ta, jucăria, a fost a ta... dubișoara ta, munca ta, să-ți crești copiii. La noi a ars cel mai urât, noi nu mai avem nimic!

Pianul era cel mai de preț lucru al copilului de 12 ani. Nu mai găsește nicio bucățică din el în muntele de scrum pe care l-au numit casă.

Băiatul a câștigat multe concursuri de pian, iar mama lui spune hotărâtă că fiul ei va avea un nou pian.

Acum, însă, oamenii nu mai au unde să stea, nu mai au nici haine, documente sau bani.

Emilia, mama băiatului, explică, pe imagini, ce a mai rămas din casa lor:

Emilia: Aici este un foișor, se vede bicicleta fetiței, care a ars în totalitate... Aici aveam cuptor, aragaz... Aici a aterizat un camion, o cabină care a aterizat pe acoperișul foișorului și a căzut lângă. A ars în totalitate, nu a mai rămas nimic din el. Aici nu mai e nimic, totul e ars.

3 oameni au murit și peste 50 au fost răniți în urma exploziilor devastatoare de la Crevedia. De asemenea, peste 100 de oameni au rămmas fără case.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri