Motivul pentru care Magdalena Şerban a comis crima de la metrou, care a șocat România: „Mi-a venit, aşa, o răime şi nu mai suportam pe nimeni“

Data publicării:
magdalena serban suspecta crima metrou dristor 1

Magdalena Șerban, femeia care a împins o tânără de 25 de ani în fața metroului, în stația Dristor din Capitală, a comis teribila crimă pentru că „nu mai suporta pe nimeni”. Cel puțin asta le-a spus procurorilor care se ocupă de caz. Tânăra a murit pe loc.

„Mi-a venit aşa o răime şi nu mai suportam pe nimeni… era să mă-pingă ea pe mine apoi… se uita că nu aveam eu stare… am fost eu foarte supărată… avea acelaşi profil cu femeia din Spania – Iuliana – mi se sfârşise toate gândurile, toate dorinţele (…) nu mai aveam dorinţă de a continua…  simţeam o ură faţă de ea: uite cum una ca asta mi-a făcut mie rău… dacă fac răul ăla va plăti şi Iuliana”. Așa a încercat Magdalena Șerban, în vârstă de 37 de ani, să-și justifice fapta. Mărturia apare în rechizitoriul procurorilor, obținut de jurnaliștii de la Libertatea.

Cât despre prima victimă, care a reuşit, din fericire, să se salveze, Magalena Şerban a mărturisit că a ales-o pentru că...  „era mai aproape”.

„Mi-a strigat dacă vreau geanta ei… Nu i-am zis nimic când m-am uitat, nu voiam să o împing, atunci aveam iniţiativă de disperare şi un moment de panică… nu mai puteam să trec de la o perioadă la alta”, a mai spus femeia.

Magdalena Șerban a fost supusă unei complexe expertize psihiatrice, care a durat mai bine de o lună și jumătate. Medicii o descriu ca pe un „caz psihologic atipic”, care prezintă manifestări ce nu pot fi încadrate perfect în niciuna dintre boli. Potrivit specialiștilor, femeia avea discernământul mult scăzut în momentul comiterii faptei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri