O borsetă plină cu bani a fost uitată în trenul care circula de la Mediaș la Cluj-Napoca

Data publicării:
tren-calatori-cfr-fb
Foto: Facebook/CFR

O borsetă cu peste 20.000 de lei, uitată în vagonul unui tren, a ajuns intactă la bătrânul care o pierduse. S-a întâmplat în garnitura care circula de la Mediaș la Cluj-Napoca. O femeie a observat geanta cu acte și bani și, la coborâre, s-a dus direct la echipajul mixt aflat pe peron. Mare i-a fost uimirea bărbatului care o uitase, când a fost chemat în gară să își recupereze bunurile, scrie Știri de Cluj.

Întâmplarea a avut loc marți, pe peronul gării din Cluj-Napoca. La scurt timp după ce trenul de la Mediaș a ajuns la destinație, o femeie s-a adresat echipajului mixt de pe peron și a sesizat că, într-unul dintre vagoanele garniturii, se află o borsetă, cel mai probabil uitată de proprietar.

Echipajul, format dintr-un polițist și jandarm, a găsit borseta în locul indicat de femeie. Pe lângă documente personale, în interior se aflau și peste 20.000 de lei.

"Au fost demarate rapid toate verificările pentru identificarea bărbatului care a pierdut-o, cu gândul că oamenii nu poposesc în gară, se află adesea în tranzit, vin și pleacă", au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Pe baza documentelor personale, bărbatul a fost, însă, repede identificat.

"Domnul B.I, în vârstă de 79 de ani, din județul Alba a fost identificat la scurt timp și chemat înapoi la gară, la sediul poliției, pentru a-i fi restituită borseta, spre uimirea acestuia, fără a-i lipsi bani din interior", au transmis cei de la IPJ Cluj. 

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri