O femeie de 42 de ani a murit în mașină pe o stradă din Pitești, după ce i s-a făcut rău la volan

Data publicării:
ambulanta
FOTO: INQUAM PHOTOS - Alexandru Busca

O femeie de 42 de ani a murit, duminică, după ce i s-a făcut rău la volan, maşina fiind oprită pe marginea unei străzi din Piteşti. Ea era singură în maşină, cu uşile blocate, iar trecătorii au sunat la 112. Femeia a fost scoasă de către salvatorii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş după ce aceştia au spart geamul autoturismului şi i s-au făcut manevre de resuscitare, însă fără rezultat.

Incidentul a avut loc, duminică după-amiază, pe strada Gheorghe Ţiţeica din municipiul Piteşti, autorităţile fiind anunţate că într-un autoturism tras pe dreapta se află o femeie blocată, care nu răspunde, scrie News.ro

Un echipaj de descarcerare de la ISU Argeş, o ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat şi o ambulanţă de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean au intervenit. Salvatorii au spart unul dintre geamurile autovehiculului şi au scos-o pe femeia de 42 de ani, care se afla singură în autoturism, la volan.

Echipajele au constatat că aceasta era în stop cardio-respirator, i-au făcut manevre de resuscitare, însă fără rezultat.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri