Video&Foto O mașină care făcea dezinsecție în Brașov a creat isterie în mediul online: „Împrăştie Covid-ul, aşa ne omoară”

Data actualizării: Data publicării:
masina deratizare
Filmarea a fost făcută în cartierul Stupini din Brașov și arată o mașină a primăriei care execută lucrări de deratizare, împrăștiind substanţe pe străzi. Foto: Captură Digi24/ Adrian Lungu

O filmare cu o mașină care făcea dezinsecție în Brașov a creat isterie în mediul online. Sute de internauți s-au revoltat, cei mai mulți spunând că așa se „împrăștie COVID-ul”. Mai mult decât atât, unii dintre aceștia i-au îndemnat pe cei care sunt la fața locului să-l bată pe șofer până mărturisește că îmbolnăvește intenționat oamenii.

Filmarea a fost făcută în cartierul Stupini din Brașov și arată o mașină a primăriei care execută lucrări de deratizare, împrăștiind substanţe pe străzi.

După ce a ajuns în mediul online, video-ul a devenit viral. Postarea a strâns peste 8.000 de distribuiri şi sute de comentarii în care oamenii sunt revoltaţi şi cred că acţiunea de dezinsecție va avea drept urmări îmbolnăvirea cu COVID sau chiar decesul.

Poliţistul Marian Godină a strâns şi distribuit o parte dintre comentarii: „Aproape 8.700 de distribuiri a adunat această postare. Vă las doar câteva dintre comentariile care au fost făcute de compatrioţii noştri. Ce poţi să mai zici?", a scris acesta pe pagina sa de Facebook.

„Criminalilor, voi omorâţi populaţia", a comentat un internaut. „Împrăştie Covidul, aşa ne omoară”, a scris altul.

Au fost, însă, și câțiva cetățeni care au îndrăznit să explice prezența mașinii pe străzi, noaptea: „Dezinfectează, aia fac, nu omoară pe nimeni”.

Marian Godină a publicat şi anunţul autorităţilor către populaţie în legătură cu acţiunile de dezinfecţie.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri