Orban: Examenele s-au desfășurat în condiții excepționale, în ciuda campaniei mizerabile duse de adversarii noștri politici

Data actualizării: Data publicării:
orban-monica-anisie-inquam-ganea (1)
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Premierul Ludovic Orban a transmis felicitări celor implicați în organizarea examenelor de Evaluare Națională și Bacalaureat, despre care a apreciat că s-au desfășurat "în condiții excepționale", în ciuda "campaniei mizerabile" duse de adversarii politici în ultimele două luni. 

"Am văzut o interpretare rău-voitoare a intervenției mele legate de Ministerul Educației. Vreau să felicit Ministerul Educației și zecile de mii de cadre didactice implicate în organizarea Evaluării Naționale și a Bacalaureatului.

Am fost confruntați două luni cu o campanie mizerabilă din partea adversarilor noștri politici, cu o campanie de diseminare de informații false despre aceste examene, prin care s-a încercat chiar să fie instigați părinții astfel încât copiii să nu vină la examene. Cu toate astea, examenele s-au desfășurat în condiții excepționale.

Vreau să transmiteți tuturor celor implicați în organizarea Evaluării Naționale și a Bacalaureatului felicitările mele și aprecierea.

Am înțeles că sunt foarte puțini elevi care au rămas în prelungiri din motive medicale sau obiective, sunt convins că și pentru ei se va organiza examenul în cele mai bune condiții", a declarat Ludovic Orban în ședința de Guvern.

Redactare Georgiana Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri