Păcăleli de sezon | Încep țepele la cazarea de Crăciun și Revelion

Data publicării:
casa vila brazi ninge ninsoare pensiune

Atenție unde și cum vă rezervați cazarea pentru vacanța de Crăciun și Revelion! Și asta, pentru că este posibil să picați într-o capcană. Cea a escrocilor care preiau poze la întâmplare, după care postează anunţuri pe internet şi încasează avansul.

În Maramureș, spre exemplu, era oferită spre închiriere o pensiune pentru suma de șapte mii de lei, numai că, fotografiile postate în anunțul respectiv, aparțin unei pensiuni din Moieciu de Sus, judeţul Braşov. Proprietarul a rămas stupefiat când a găsit poze cu pensiunea lui într-o ofertă de Revelion postată de un necunoscut pe un site de mică publicitate.

Administratorul din Moieciu a sesizat că pensiunea lui este scoasă la închiriere, ca fiind o unitate de cazare din Maramureș, la data de 26 noiembrie. A fost cel care a sunat la acel număr de telefon și a vorbit cu o persoană care se pretindea a fi proprietara pensiunii și care i-a pus în vedere faptul că pentru 3 zile de Revelion prețul de închiriere a întregii pensiuni este de 7 mii de lei. Aceeași persoană i-a solicitat un avans de 3.500 de lei, jumătate din prețul chiriei, într-un anume cont.

Evident, administratorul unitații de cazare din Moieciu de Sus a reclamat imediat la Poliție, iar acum anchetatorii sunt cei care încearcă să dea de urma autorilor acestei înțelăciuni.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri