18 pentru un loc de europarlamentar. Maria Grapini: "În PE avem nevoie de oameni ce au o experienţă profesională şi o expertiză"

Data publicării:
Grapini FB 3

Maria Grapini:Acolo, în Parlamentul European avem nevoie de oameni ce au o experienţă profesională şi o expertiză şi care pot să se ducă în comisii de specialitate să facă politici publice”.

Corina Creţu: „Votăm în primul rând pentru o Românie puternică, într-o Europă puternică, o Europă care să fie mai aproape de nevoile cetăţenilor, să depăşească această perioadă de austeritate care a produs atâta suferinţă”.

Monica Macovei: „Nu-i lăsaţi pe alţii să vă hotărască destinul vostru şi al copiilor voştri neducându-vă la vot căci vor vota alţii pentru voi şi vă vor hotărî destinul”.

Corina Ungureanu:Cu gânduri bune. Sper ca ziua de astăzi să fie încununată cu succes şi diseară să am alături toţi oamenii care mi-au fost alături în aceste 10 luni aproape de muncă intensă”.

Renate Weber: „Am votat, evident, pentru cea mai bună echipă care să reprezinte în Parlamentul European interesele românilor cu precădere, dar şi interesele cetăţenilor europeni în general”.

Ruxandra Dragomir, după ce a dat un autograf pe o carte despre tenis: „Sperăm într-o schimbare pentru că noi considerăm, generaţia mai tânără, că România are nevoie de acest val de susţinere şi de nou”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri