A existat o discuţie Iohannis-Grindeanu? Reacţia Cotroceniului

Data actualizării: Data publicării:
170329_CHARLES_IOHANNIS_COTROCENI_00_INQUAM_PHOTOS_Octav_Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis, Mădălina Dobrovolschi, a declarat, marţi, că şeful statului aşteaptă o decizie oficială cu privire la remanierea guvernamentală, şi nu face comentarii pe marginea speculaţiilor, completând că este responsabilitatea PSD să îşi evalueze miniştrii.

"Sunt doar speculaţii, doar informaţii pe surse. Nu am văzut o comunicare oficială, nu sunt deocamdată decizii oficiale comunicate. În acest moment, noi, la nivel de Administraţie Prezidenţială, domnul preşedinte, aşteptăm să vedem ce se întâmplă din punct de vedere oficial, după aceea vom avea o reacţie", a comentat Dobrovolschi, întrebată despre actuala situaţie din coaliţia de guvernare.

Potrivit News.ro, oficialul de la Cotroceni a mai spus că "este responsabilitatea partidului de guvernământ" de a face o evaluare a miniştrilor şi, "dacă sunt observate probleme", responsabilii pot lua decizii.

Întrebată dacă a avut loc o discuţie între Iohannis şi premierul Sorin Grindeanu în această perioadă, Mădălina Dobrovolschi a afirmat că "nu poate comunica oficial acest lucru".

Liviu Dragnea i-ar fi cerut demisia premierului Sorin Grindeanu, în urma unei întâlniri pe care a avut-o cu acesta şi cu membri din Executiv, luni seară, la sediul partidului din Băneasa. Liderul PSD ar fi amenințat că îi retrage sprijinul politic, fiind nemulţumit de întârzierile în aplicarea unor măsuri din programul de guvernare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri