Dragnea respinge o coaliție de guvernare cu PNL, USR și PMP

Data publicării:
dragnea declarati la psd

Președintele PSD, Liviu Dragnea, spune că exclude o alianță pentru viitoarea guvernare cu PNL, USR și PMP, dar nu a mai negat o eventuală colaborare cu UDMR.

dragnea declarati la psd

„Vorbim mai întâi în partid (n.r. despre o colaborare cu UDMR), după care vorbim cu colegii de la ALDE și împreună stabilim calea de urmat. Nu avem de gând să facem alianță cu PNL, USR sau cu PMP-ul”, a spus Liviu Dragnea, la sediul PSD din Băneasa.

El consideră că UDMR va intra în Parlament cu peste 6 %, potrivit Agerpres.

Întrebat dacă va face un protocol cu ALDE pentru nominalizarea unui singur premier, Dragnea a arătat că PSD se va ține de cuvânt.

„Da, noi ne ținem de ceea ce am stabilit, cred că și ei se țin. (...) Mâine sigur mă văd cu domnul Tăriceanu”, a arătat liderul PSD.

În ceea ce privește rezultatele parțiale ale numărătorii paralele, Liviu Dragnea a arătat că, potrivit datelor centralizate de social-democrați până la miezul nopții, se confirmă exit-poll-urile. „Au început să încarce colegii mei. Până acum se confirmă exit-poll-ul. Deci s-ar putea să fie o măsurătoare corectă a sociologilor”, a mai spus el.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri