Ziua în care Viorica Dăncilă pierde. Foamea de rezultate a PSD-iștilor, potolită cu salam, roșii și brânză de la Petre Daea

Robert Kiss Data actualizării: Data publicării:
77326283_371338400307625_3062471665284808704_n

La sediul PSD din Kiseleff, Viorica Dăncilă așteaptă închiderea urnelor și anunțarea rezultatelor exit-poll. Alături de candidatul PSD se află Lia Olguța Vasilescu, Mihai Fifor, Eugen Teodorovici, Valeriu Steriu și o parte din oamenii care au fost în echipa Vioricăi Dăncilă la Palatul Victoria. În sediul PSD este și fostul ministru al agriculturii, Petre Daea, care a adus salam, roșii și brânză ca să potolească foamea social democraților. Atmosfera este una tristă, singura miza a candidatului PSD fiind rezultatul cu care pierde. Dăncilă speră încă să obțină un scor cu cifra 4 în față.

În așteptarea rezultatului, în partid se fac deja calcule. Conform unor surse, nu este exclus ca în cazul unui eșec de proporții, Vioricăi Dăncilă să îi fie cerută demisia de la șefia PSD. Primul care ar putea să faca asta este chiar președintele executiv al partidului, Eugen Teodorovici. De mâine în PSD se repoziționează taberele, mai ales că la ultima ședință a CEx, liderii partidului au fost amenințați că își vor pierde funcțiile în cazul în care nu câștigă în județele pe care le conduc. Sunt puține județe care își vor îndeplini targetul pus de Dăncilă, motiv pentru care președintele PSD le va cere capul liderilor județeni, în timp ce baronii s-ar putea coaliza împotriva Vioricăi Dăncilă punând scorul slab al partidului pe seama candidatului.

Până la anunțarea rezultatului, la sediul PSD, alături de Viorica Dăncilă este și fiul său, dar și băiatul cel mic al fostului premier Adrian Năstase. Liderii partidului încearcă să afișeze un optimism rezervat, însă tot ce pot promite este un rezultatul cu 4 în față care i-ar putea asigura Vioricăi Dăncilă siguranța funcției de președinte al partidului.

Mihnea Năstase, fiul lui Adrian Năstase, la sediul PSD din Kiseleff

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri