Alianța stângii și-a lansat candidații la europarlamentare. La eveniment a fost prezent Radu Mazăre, dar a lipsit Ion Iliescu

Data publicării:
ponta lansare candidati psd

Victor Ponta le transmite colegilor de partid şi partenerilor de alianţă că este pregătit pentru victoria în alegeri: „De data aceasta, cred că vom câştiga. (...) Dacă veţi considera că eu trebuie să fiu, voi fi acel candidat”.

De dimineaţă, liderul PSD a participat la Congresul Partidului Conservator. Deşi a avut altă cravată, a avut acelaşi mesaj: „Nu candidez la Președinție decât dacă am sprijinul PC. M-am pregătit deja pentru câștigarea bunăvoinţei. Am o cravată în culorile dvs”, le-a spus Victor Ponta conservatorilor.

Replica acestora a venit din partea lui Daniel Constantin, președintele PC: „Din câte am înţeles eu din aplauze, Partidul Conservator vă susţine pentru funcţuia de preşedinte al României”.

Mai în glumă, mai în serios, Victor Ponta le-a vorbit conservatorilor despre ce îl leagă de preşedintele fondator al partidului: „Am o mică învidie pe domnul Voiculescu. Cred, totuşi, că Băsescu îl urăşte pe el mai tare decât pe mine. Îi spune totdeauna motanul Felix , mie doar pisic”.

Candidatura lui Victor Ponta este cerută şi de liderul UNPR Gabriel Oprea, dar şi de colegii din PSD.

„Cred că Victor Ponta are obligaţia să ajungă preşedintele României”, a spus Gabriel Oprea, președintele UNPR.

Să te audă Dumnezeu, Gabi”, a replicat vicepremierul Liviu Dragnea.

Alianţa PSD-UNPR- PC şi-a prezentat candidaţii pentru alegerile europarlamentare. Mesajul pentru membrii este că USL, alianţa care a câştigat ultimele alegeri parlamentare, nu a murit.

„Cei care suntem astăzi aici, suntem în continuare USL, suntem cei care îi reprezentăm pe români, suntem cei care în 2012 am avut curaj să dăm jos Guvernul lui Băsescu, să-i batem sistemul şi regimul în algerile parlamentare”, a declarat Victor Ponta.

De la lansarea candidaţilor alianţei PSD- UNPR- PC nu a lipsit primarul Constanţei, Radu Mazăre. Marele absent de la eveniment a fost însă preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu. Cele trei partide și-au înscris în cursă 42 de competitori.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri