Angajații PSD nu au primit salariile la timp în ianuarie. Partidul a făcut și concedieri

Data publicării:
ciolacu-stanescu-manda-corlatean-psd-fb
Foto: Facebook/PSD

PSD a ajuns la fundul sacului, relatează jurnaliștii de la Europa Liberă. Surse din interiorul partidului condus de Marcel Ciolacu au declarat pentru sursa citată că angajații nu și-au primit la timp salariile în prima lună a acestui an.

Mai mult, noua conducere a concediat câțiva angajați și de asemenea, a încheiat contractul pe care partidul îl avea cu firma de comunicare.

PSD a încasat în anul 2019 aproximativ 144 de milioane de lei, cea mai mare sumă încasată vreodată de un partid după schimbarea legii privind finanțarea formațiunilor politice; acești bani ar fi trebuit să asigure și salariile personalului.

Deși social-democrații au beneficiat și de un plus de 53 de milioaie de lei, din perioada în care Liviu Dragnea se afla la conducere, contul partidului s-a găsit în acest an aproape gol.

În urma subvenției virate de Autoritatea Permanentă, o parte dintre angajați și-au primit până la urmă banii la sfârșitul lunii ianuarie, în timp ce alții au fost nevoiți să aștepte până la începutul lunii februarie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri