"Voi spune ce ştiu". Anunţul lui Dragnea după afirmaţiile lui Maior

Data actualizării: Data publicării:
170612_COMISIE_GEORGE_MAIOR_ANCHETA_2009_01_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: INQUAM_Octav Ganea

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a anunţat, luni, că va merge la audierea de la Comisia de anchetă a SRI cu tot ce ştie, nu cu ”jumătăţi de adevăruri ca George Maior, nici cu minciuni ca alţii”, iar la final se aşteaptă să se ”întâmple nişte lucruri”. Răspunzând unor întrebări, a spus că nu s-a văzut cu george Maior în acest sfârşit de săptămână şi nici nu a participat vrodată la vreo ”onomastică a lui Maior sau Coldea”, transmite News.ro.

170612_COMISIE_GEORGE_MAIOR_ANCHETA_2009_01_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: INQUAM_Octav Ganea

”Ce am eu de spus, ceea ce ştiu, voi spune în Comisia SRI, nu voi merge acolo nici cu jumătăţi de adevăruri ca George Maior, nici cu minciuni ca alţii, voi spune ce ştiu pentru că am văzut că se conturează o istorie romanţată. Nimeni nu a făcut nimic, toţi au fost buni şi a venit de undeva din cer acest sistem pe care aproape toată lumea îl simte”, a spus Liviu Dragnea, luni, înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD, citat de News.ro.

Întrebat dacă s-a întâlniti cu George Maior în acest sfârşit de săptămână, Dragnea a negat.

”Nu m-am întâlnit. Eu cu Maior am vorbit ultima dată la începutul anului trecut, la un hotel din Bucureşti şi am schimbat câteva cuvinte. N-am avut această onoare să mă întâlnesc cu el”, a mai spus preşedintele PSD.

Acesta a afirmat că va merge la Comisia de nchetă a SRI şi va spune lucruri complet noi.

”Aveţi răbdare că o să aflaţi de la mine lucruri la care nici nu v-aţi gândit, dar, după ce mă duc acolo, că eu vreau să fac o chestiune instituţională, nu fac can-can. Eu vreau ca, după ce vorbesc eu şi după ce se va încheia activitatea acestei comisii, să se întâmple nişte lucruri. Nu putem să stăm în continuare, să mergem pe bârfe şi nimeni să nu plătească, cu aşa ceva nu sunt de acord”, a mai spus Dragnea.

Întrebat dacă a participat la petreceri organizate de SRI, Dragnea a spus: ”Nu am fost niciodată la o zi onomastică a lui Maior sau Coldea. Prea multe vorbe despre securişti”.

Preşedintele Comisie parlamentare de control al SRI, senatorul PSD Claudiu Manda, a declarat marţi, după audierea fostului şef al SRI, George Maior, că acesta a confirmat faptul că mai multe persoane din conducerea unităţilor de forţă din România, de la unităţi de parchet, unităţi de poliţie, unităţi de informaţii, de instanţă, conducerea partidelor politice şi persoane din Guvern au participat la petreceri sau evenimente oficiale în sediile SRI, printre care Laura Codruţa Kovesi, Liviu Dragnea, Victor Ponta şi judecătoarea Livia Stanciu. Detalii AICI.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri