Baronul PSD, Ionel Arsene, jigniri pe Facebook la adresa Anei Birchall: „O curcă securistă și urâtă cu spume scrie despre mine”

Data actualizării: Data publicării:
colaj birchall arsenee
Colaj foto: Inquam Photos

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a publicat un text pe Facebook în care își jignește adversarii politici și presa care a relatat despre contractele publice atribuite în județ în perioada crizei coronavirus. În postarea sa o atacă și pe Ana Birchall, fostul ministru al justiției, după ce aceasta a declarat că Arsene sunat-o pentru a o amenința și intimida după ce a solicitat investigarea contractului câștigat de o firmă de casă.

„Am mai văzut și o curcă securistă și urâtă cu spume că scrie despre mine pe facebook! Acestei javre securiste pot doar să-i recomand cu drag o carte care o reprezintă! Cartea se numește: "Suge-o, Ramona!". Leprelor galbene, vă ofticați? Foarte bine!!! Sunt pe drumul cel bun!”, a scris Arsene, pe Facebook.

Ana Birchall a susținut, luni, într-un mesaj pe rețeaua socială, că toate contractele de achiziții din această perioadă trebuie verificate. După ce a postat mesajul, Birchall a dezvăluit că a fost sunată de Ionel Arsene: „Surprize, surprize! Cine mă sună să mă amenințe și să mă intimideze la nici jumătate de oră de la postarea mea cu privire la investigarea tuturor achizițiilor din această perioadă? Chiar nu credeam că postările mele au ecouri până în Cetatea Neamțului”.

Reacția baronului PSD a fost una plină de jigniri la adresa Anei Birchall și a adversarilor politici pe care Arsene îi face „javre securiste” sau „lepre galbene”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Iată un exemplu de grobianism în viața publică, unul din multele care încă "defilează" cu impunitate în politica românească. Sper ca partidul din care face parte să reacționeze și să sancționeze drastic asemenea derapaje. Dacă nu, am încredere că locuitorii județului Neamț, oameni cu mult bun-simț și de bună credință, îi vor aplica pedeapsa fix acolo unde îl doare mai tare pe un politician: la vot!Asemenea exemplare nu merită să sfârșească altfel decât în lada de gunoi a istoriei.
P.S. Nu mai vorbesc despre "patriotismul de fațadă" al cuiva care folosește un asemenea limbaj suburban având drapelul României în spate. Exact acolo îi doare de România și de români: în spate!”, a scris în replică și Ana Birchall.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri