Boloș: Nu mi-a cerut nimeni demisia, nu știu de unde aceste bazaconii, în momente în care presiunea pe minister este uriașă

Data actualizării: Data publicării:
colos sustine o conferinta de presa
Marcel Boloș spune că nimeni din PNL nu i-a cerut demisia. Foto: Captură YouTube

Marcel Boloș a fost întrebat în conferința de presă de miercuri seara dacă a primit reproșuri din partea liberalilor în legătură cu comunicarea pe care a avut-o în ceea ce privește proiectul de măsuri fiscale pe care guvernul are în vedere să le adopte. Ministrul finanțelor a răspuns cu un îndemn către membrii PNL, și anume „să fie mult mai înțelepți pentru o situație de criză pe care România o parcurge, îi îndemn să lectureze conținutul acestui proiect de lege”. De asemenea, Boloș a negat că i s-ar fi cerut demisia de către cineva din PNL. „Nu mi-a cerut nimeni demisia, nu știu de unde aceste bazaconii, în momente ca acestea, în care presiunea pe Ministerul Finanțelor este una uriașă”, a spus ministrul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Chestionat de jurnaliști cu privire la anumite reproșuri venite din partea membrilor PNL în legătură cu comunicarea pe care a avut-o în partid în ceea ce privește măsurile fiscale, Marcel Boloș a spus că îi îndeamnă pe aceștia să „să fie mult mai înțelepți pentru o situație de criză pe care România o parcurge, îi îndemn să lectureze conținutul acestui proiect de lege care a pus în centrul atenției, și protejează oamenii și mediul de afaceri, într-o perioadă extrem de grea pentru România, iar bazaconiile astea, că astăzi ministrul Boloș demisionează, mâine s-a răzgândit, nu cred că fac cinste într-o situație grea prin care trecem și prin care am încercat să cumpănim lucrurile”.

„Apoi, tot cei care critică astăzi, poate mâine se vor bucura de investițiile pe care le vom face pentru oameni și pentru ca noi, împreună, să avem un viitor mai bun.

Nu spun vorbe doar de dragul de a le spune.

Îi îndemn la echilibru, și să fie mai atenți cu ceea ce înseamnă aceste măsuri. Ele sunt foarte importante pentru România, în aceste clipe grele” a spus Marcel Boloș.

Întrebat dacă poate confirma faptul că i-a fost cerută demisia de către colegii din PNL, Marcel Boloș a spus că acest lucru nu s-a întâmplat.

„Nu mi-a cerut nimeni demisia, nu știu de unde aceste bazaconii, în momente ca acestea, în care presiunea pe Ministerul Finanțelor este una uriașă.

Jocul acesta de-a demisia și felul în care se pune problema... și responsabilitatea de care trebuie să dăm dovadă în aceste momente, îndemnul este la dialog, nu la această dezbinare, pentru ca soluțiile cele mai potrivite pentru populație și pentru mediul de afaceri să poată să fie identificate, și în felul acesta să nu afectăm oamenii.

Ce însemna dacă Guvernul României lua decizii în urma cărora oamenii scoteau bani din buzunar. Aceste măsuri au acest scop, ca zonele de optimizare fiscală să terminăm cu ele, și să încercăm ca banii pe care îi putem obține din munca mediului de afaceri, pe care noi îi avem din impozite și taxe, să-i putem folosi pentru oameni.

Acesta este îndemnul meu, cred că este unul de responsabilitate față de situația dificilă în care ne aflăm”, a adăugat ministrul Finanțelor.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri