C. T. Popescu, despre "cele trei perle de prostie" din PNL: "Este cea mai bezmetică conducere a partidului"

Data publicării:
CTP digi

„Subiectul zilei nu este acest domn, ci conducerea PNL. Prostia nu e un lucru imoral, prost nu e o insultă - am ales din bogata ofertă a PNL trei perle de prostie.

Mircea Ionescu Quintus - a repetat că PNL a pierdut un primar, dar a câştigat un membru de mare valoare. Cu câteva minute înainte domnul Munteanu spunea că mai vedem în legătură cu ideea de membru PNL. Quintus nu contenea cu laudele la calitatea de membru PNL.

Alina Gorghiu - chiar am râs, ea a zis că tot ce s-a zis la adresa lui Munteanu sunt răutăţi. Atunci de ce l-aţi dat afară? Dacă toate sunt calomnii. Bijuteria e alta: spune că putem avem şi 20 de candidaţi dacă obiectivul este un vot în plus faţă de PSD. Asta e comsic. Comunică bucureştenilor că obiectivul PNL este un vot în plus faţă de PSD. Las la o parte că dacă intră în competiţie Traian Băsescu şi Tăriceanu e posibil ca PNL şi PSD să se bată în finala mică. Păi bucureştenii aşteaptă de la PNL un primar foarte bun, primar competent.

Cătălin Predoiu spune memorabil: candidatura mea vine la momentul potrivit. E în situația unui soţ a cărui nevastă se culcă cu trei amanţi şi apoi vine la Predoiu şi îi spune: tot la tine m-am întors, fii fericit. Şi domnul Predoiu îşi exprimă fericirea.

Problema e conducerea actuală a PNL. Nu ştiu dacă în istoria acestui partid a fost o conducere mai jalnică. Este cea mai bezmetică conducere a partidului”, a declarat Cristian Tudor Popescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri