C.T. Popescu: Firea n-a crezut că va fi executată în halul ăsta. Funcţiile i-au fost luate aşa cum i-au fost date

Data actualizării: Data publicării:
firea CEX octav ganea
FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Gabriela Firea a rămas fără funcții de conducere în PSD, devenind un simplu membru de partid. "N-a crezut că va fi executată în halul ăsta. Funcţiile i-au fost luate aşa cum i-au fost date", a declarat la Digi24 jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

"În cazul lui Firea, impresia ei despre sine e mai bună decât realitatea. Avea aproape lacrimi în ochi, n-a crezut că va fi executată în halul ăsta. Când e dată afară acum din toate funcţiile, a fost dată afară chiar dacă ea s-a cerut afară. După ce i s-a desfiinţat organizaţia Ilfov, ce putea să mai facă? Evident, a trebuit să plece. Ar fi trebuit să se gândească cum a obţinut funcţiile astea. E de numai de 6 ani în partid. Câţi membri vechi sunt în partid care nici nu s-au apropiat de cumulul ăsta de funcţii?!

Le-a obţinut pentru că era în relaţii foarte bune în conducerea partidului, a fost tâmplă lângă tâmplă cu Dragnea.

Când zicea Firea despre sfert-seculara aşezată lângă primarul general şi vicepreşedinte PSD..., ce a spus atunci Firea? O cunosc pe Tănase, e foarte bună, ajută mult, e un câştig, iar după aia să spună că Dragnea ia hotărâri la presiunea Irinei Tănase.

Firea a început să se gândească la sine ca la o mare performeră, dar funcţiile i-au fost luate aşa cum i-au fost date.

În acest moment, orice speranţă a unora şi altora că Dragnea va fi schimbat printr-o mişcare din interiorul PSD trebuie să înceteze pentru a nu cădea în ridicol. Lucrurile se mai pot discuta în relaţia cu exteriorul - în Parlament, cu Opoziţia, cu preşedintele.

În interiorul PSD însă, Dragnea a închis orice posibilitate de schimbare a sa", a explicat Cristian Tudor Popescu.

Citiți și: 

CTP: La PSD am văzut azi scuturatul sacului cu şobolani

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri