Cătălin Rădulescu, lăsat fără sprijin politic

Data actualizării: Data publicării:
cadalin radulescu

Partidul Social Democrat i-a retras, luni, sprijinul politic deputatului Cătălin Rădulescu, a anunţat liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea.



Potrivit președintelui PSD, Comitetul Executiv al PSD a validat decizia organizaţiei judeţene PSD Argeş prin care i s-a retras sprijinul politic lui Rădulescu.

Cătălin Rădulescu s-a remarcat, de-a lungul timpului, prin mai multe declarații și proiecte controversate depuse în Parlament.

Acum câteva zile, Rădulescu spunea că propunerea ca anumite categorii de deţinuţi să-şi ispăşească pedeapsa la domiciliu sau în week-end este o măsură umană, firească şi europeană și că termenul de corupţie este unul „desuet”. În aceeași zi, Cătălin Rădulescu a declarat că protocoalele Serviciului Român de Informații cu instituţii din sistemul judiciar reprezintă un act de poliţie politică și că va propune un proiect de lege ca dosarelor penale întocmite după 2009 să fie rejudecate.

„Preşedintele organizaţiei PSD Argeş ne-a prezentat hotărârea adoptată în organizaţia Argeş de a se retrage sprijinul politic pentru domnul deputat Cătălin Rădulescu şi Biroul Permanent Naţional şi Comitetul Executiv au luat act şi au validat această hotărâre”, a precizat Dragnea.

Acesta a anunţat, de asemenea, că Ovidiu Iane şi-a prezentat demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei PSD Diaspora şi că Adrian Dobre a renunţat la poziţia de purtător de cuvânt al partidului şi la cea de secretar de stat în Ministerul Comerţului

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri