Chiar în timpul ședinței Dăncilă-Tăriceanu pentru salvarea Coaliției, oamenii lui Tăriceanu atacau PSD pe Facebook

Data publicării:
tariceanu sustine ca a fost pacailt de viorica dancila
Foto: George Calin/INQUAM PHOTOS

Chiar în timpul ședinței de Coaliție, desfășurată luni la Vila Lac din București, cei din ALDE au acuzat PSD că are agende ascunse și limbaj dublu, după ce fostul premier Victor Pont a scris pe Facebook că  Viorica Dăncilă i-a propus scoatearea ALDE de la guvernare și intrarea Pro România.

„PSD arată pe zi ce trece un dublu limbaj în ceea ce privește coaliția de guvernare. Pe de o parte, în public, dna premier spune că vrea ca actuala coaliție să funcționeze, spune că nu vrea să plece ALDE de la guvernare. Pe de altă parte, însă, despre aceeași doamnă Dăncilă aflăm cum negociază majorități pe la colțuri cu diverse formațiuni, cu principalul scop de a asigura o nouă formulă parlamentară care să-i ofere continuarea guvernării.”, a scris pe Facebook liderul ALDE, Adrei Gerea.

De asemenea, cei din ALDE reclamă un blat între Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis.

„Nu putem să nu ne întrebăm, în acest context, de câte ori nu o fi făcut aceste lucruri înainte și cu cine? Şi, astfel, din nou, ne amintim şi de ceea ce speram să fi fost speculații cu privire la blatul făcut de dna premier cu Klaus Iohannis.”, a mai scris Andrei Gerea.

Editor Robert Kiss

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri