Ciolacu, despre retragerea lui Cătălin Cîrstoiu: „Eu l-am încurajat şi îl încurajez să rămână natural, cum este el”

Data actualizării: Data publicării:
BUCURESTI - CONFERINTA - LICITATIE EXTINDERE MAGISTRALA METROU -
Cătălin Cîrstoiu se plasează în sondaje drept candidat fără șanse, pe locul 3, după Piedone și Nicușor Dan. Foto: Inquam Photos / George Călin

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că de mult timp nu a mai văzut aşa „un jihad” la adresa unui candidat în alegeri, referindu-se la Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei. „Eu l-am încurajat şi îl încurajez să rămână natural, cum este el”, arată Marcel Ciolacu.

„De mult timp nu am mai văzut un jihad aşa pe un candidat. Mi-aduce aminte de alţi candidaţi, mai ales pentru funcţia de preşedinte. Ce se întâmplă acum, chiar cu unul dintre acei candidaţi am vorbit azi dimineaţă la telefon şi am şi spus că nu am mai văzut... Încă eu nu am aflat cu ce a greşit doctorul Cătălin Cîrstoiu, în afară de faptul că este candidatul alianţei PSD-PNL. Eu, ce am aflat întotdeauna despre Cătălin Cîrstoiu este că e un medic de excepţie, soţia dânsului, la fel, un medic de excepţie. Ce ştiu din cifre şi pe urmă m-am deplasat şi personal la Spitalul Universitar, este că este managerul care a atras cele mai multe fonduri europene. Sunt ferm convins - nici nu am intrat în campanie, suntem în precampanie - că în viitoarea perioadă domnul Cătălin Cîrstoiu va şti să dea şi explicaţii, şi argumente. E normal, nefiind obişnuit cu politica, câteodată să răspunzi. Eu l-am încurajat şi personal, şi public, şi-l încurajez în continuare să rămână Cătălin Cîrstoiu, natural, cum este el”, a afirmat Marcel Ciolacu, vineri seară, într-o conferinţă de presă susţinută la Suceava, potrivit News.ro.

Afirmaţiile liderului PSD au fost făcute în contextul în care acesta a fost întrebat dacă medicul Cîrstoiu are în continuare susţinerea alianţei, având în vedere informaţiile apărute despre acesta în spaţiul public.

Citește și: Firea, despre retragerea lui Cîrstoiu din cursa pentru Capitală: „Este foarte târziu. Dacă-l retragi, cine candidează?”

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri