Video Ciolacu, întrebat despre posibila remaniere a lui Vasile Dîncu, de față cu ministrul: „Vasile, tu ești remaniat?”

Data actualizării: Data publicării:
ciolacu dincu_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Președintele PSD neagă că ar exista o discuție despre remanierea ministrului Apărării. Foto: INQUAM Photos/Octav Ganea

Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat vineri că în PSD nu s-a discutat despre remanierea lui Vasile Dîncu, după ce în presă au apărut informații despre acest subiect. Potrivit surselor Digi24.ro de la vârful conducerii PSD, Ciolacu ar fi luat în calcul remanierea ministrului Apărării, la schimb cu cea a liberalului Virgil Popescu.

Întrebat într-o conferință de presă în care se afla alături de ministrul Apărării despre posibila schimbare a sa, Ciolacu a spus că „îl văd pe domnul Dîncu aici lângă mine și nu a fost remaniat”

„Vasile, tu ești remaniat? Dar cine a anunțat remaniere? Există remanieri în guverne. De la UDMR ați anunțat vreo remaniere? (n.red. întrebare pentru Cseke Attila, care era de față) Nu pot să vă promit când există remanieri”, a spus Ciolacu.

Marcel Ciolacu spune că nu au fost discuții pe această temă, deși în urmă cu câteva zile, când a fost întrebat despre o posibilă remaniere, nu a negat.

„Eu nu am vorbit de această temă. Și îl văd pe domnul Dîncu aici lângă mine și nu a fost remaniat”, a spus președintele PSD.

De față, ministrul Apărăriim, Vasile Dîncu, a spus că „politica nu funcționează pe surse”.

Și liderul PSD Bistrița Năsud Radu Moldova a declarat că la nivelul conducerii PSD nu a avut loc o astfel de discuție: „Este un subiect care în momentul de față nu există”. 

Marcel Ciolacu a mai spus că actuala coaliție funcționează, iar remanierile sunt în atributul premierului.

„Eu îmi doresc ca eu și copilul meu să trăim într-o Românie normală. Și această coaliție funcționează și funcționează foarte clar. Atributul e al prim-ministrului. A fost o evaluare acum o lună și prim-ministrul nu a venit cu nicio propunere. Când va fi cazul, sunt ferm convins că nu o ține nimeni secretă. Remanierile fac parte din viața politică și guvernamentală. Interesul nostru este să funcționeze coaliția. Să o lăsăm să o funcționeze corect”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri