Foto Cîrstoiu explică de ce a mers cu metroul: „Trebuie să vină la Primăria Capitalei”. La o zi distanță, candidatul PNL-PSD a șters pozele

Data publicării:
Catalin Cirstoiu la metrou
Pozele cu Cătălin Cîrstoiu la metrou au dispărut de pe profilul lui de Facebook. Sursă foto: Facebook

Candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a declarat joi că a mers cu metroul săptămâna aceasta pentru a arăta că Metrorex trebuie să vină la Primăria Capitalei. În ciuda preocupării lui declarate pentru metrou, postarea de pe pagina sa de Facebook cu călătoria de ieri a dispărut.

Candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei a fost întrebat joi despre fotografiile în care apare circulând cu metroul.

„Vreau să fiu convins că metroul este o soluţie fiabilă, am văzut singur că timpii de deplasare sunt mult mai scurţi, aşa că fac acest demers în mod evident, dincolo de pozele frumoase pe care le aveţi din metrou, în sensul de a arăta că Metrorex trebuie să vină la Primăria Capitalei. O să repet gestul, pentru că eu consider că trebuie să fii aproape de oraş şi asta este cel mai important. Eu pacienţii nu mi i-am consultat prin internet, am avut o relaţie directă cu ei şi asta şi vreau să fac dacă m-am angajat în acest demers”, a declarat Cătălin Cîrstoiu, potrivit News.ro.

„Am mers şi cu tramvaiul”

El a precizat că e a doua oară săptămâna asta când merge cu metroul şi că a mai fost cu metroul de la Străuleşti până la Gara de Nord şi înapoi, cu copilul.

„Am mers şi cu tramvaiul 45 tot cu copilul. Eu încerc să îmi cresc copilul normal, iar dacă m-am angajat în demersul de a face ordine în oraş şi de a însănătoşi oraşul, cred că trebuie să promovez în primul rând eu asta”, a completat candidatul.

Despre transportul public, Cătălin Cîrstoiu a spus că e nevoie de o interconectare a tuturor mijloacelor de transport în comun într-un sistem integrat.

„Primarul avea un expert din New York”

„Oamenii sunt foarte frumoşi care merg cu mijloacele de transport în comun, iar părerea mea este că trebuie realizată o interconectare a tuturor mijloacelor de transport în comun într-un sistem integrat, asta e cheia. Văd zilnic, şi când sunt cu maşina, că autobuzele sunt foarte pline, tramvaiele la fel, troleibuzele la fel şi asta se datorează lipsei oricărei preocupări a Primăriei Generale şi a lui Nicuşor Dan de a îmbunătăţi mijloacele de transport în comun”, a arătat Cîrstroiu.

„Soluţia este reprezentată de benzi unice pentru mijloacele de transport, asta trebuia făcut de mult. Dacă avem şi metroul şi imaginăm şi nişte intermodale, cred că lucrurile merg bine. La Gara de Nord şi la Răzoare, între momentul în care te dai jos din metrou şi până ajungi la următorul mijloc de transport faci mai mult decât e permis. Primarul avea un expert din New York, nu a venit, aşa că îl lăsăm să îl caute în continuare”, a mai comentat candidatul alianţei PSD-PNL la primăria Capitalei.

Pozele de la metrou au dispărut

În ciuda preocupării declarate pentru metrou a candidatului PSD-PNL la primărie, pozele și postarea de pe pagina de Facebook a lui Cătălin Cîrstoiu, din ziua precedentă, când a călătorit cu metroul, au dispărut.

Pe pagina lui de Facebook a fost publicată miercuri o postare cu vizita lui Cătălin Cîrstoiu la metrou, care a conținut și mai multe poze cu candidatul cumpărând cartelă de călătorie (foto), trecând prin turnicheți sau făcându-și un selfie cu un călător.

Catalin Cirstoiu la metrou
Pozele cu Cătălin Cîrstoiu la metrou au dispărut de pe profilul lui de Facebook. Sursă foto: Facebook

Editor : Bogdan Păcurar

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri