Ciucă cere ca racolările de primari între partidele din coaliție să înceteze: Este o calicie fără rost, râde lumea de noi

Data publicării:
Nicolae Ciucă, președintele PNL.
Nicolae Ciucă, președintele PNL. Foto: Profimedia

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, spune că racolările de primari de la un partid la altul trebuie să înceteze în coaliție. Declarația vine după ce mai mulți primari liberali au anunțat că vor candida la alegerile locale din iunie pe listele PSD. Este „o calicie fără rost”, a spus Ciucă la Antena 3.

„Trebuie să ne oprim din această practică. Este o calicie fără rost”, a spus Ciucă.

„Nu văd de ce trebuie să realizeze această migrație. Nu cred că unui primar îi place această etichetă de traseist. Chiar dacă ne-am înțeles pe chestiunea asta, m-am gândit că e un T0 după care nu se mai întâmplă chestiunea asta”, a continuat el.

„Fac apel la toată lumea să înceteze, lumea nu face decât să râdă de noi”, a mai spus Ciucă.

Săptămâna trecută social-democrații din Timiș au anunțat că mai mulți primari și viceprimari liberali vor candida sub sigla PSD anul acesta. Cazuri asemănătoare au mai fost și în alte județe. De altfel, practica migrației candidaților de la un partid la altul este obișnuită înainte de alegeri, dar acum se întâmplă chiar în cadrul coaliției, ceea ce a dus la critici din partea mai multor liberali.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri